Колата на Тити Папазов  отново e заснета в тежко нарушение

...
Колата на Тити Папазов  отново e заснета в тежко нарушение
Коментари Харесай

Колата на Тити Папазов отново e заснета в тежко нарушение, Спаси София с призив да го накажат

Колата на Тити Папазов  още веднъж e снимана в тежко нарушаване - изпреварване на колона и ляв завой на червен светофар! Ако се окаже, че автомобилът с номер Сухопътни войски 4727 Апелативен съд е ръководена от него, това ще бъде следващото снимано и документирано тежко пътно нарушаване, осъществено от този субект, пишат от страницата на гражданската организация " Спаси София ".

 Държанието на Тити Папазов е срам Държанието на Тити Папазов е срам
" Държанието на Тити Папазов е срам. Той споделя: " Дайте ми пари и ще спася Левски ", той споделя: " Аз ще оправя връзките сред привърж...
Заради поредицата от безобразни и тежки нарушавания на пътя, настояваме Столична дирекция на вътрешните работи Столична Полиция неотложно да отнеме книжката на Папазов и да го глоби с санкция. Системното тъпчене на законите, основаването на предпоставки за съществени пътни произшествия и застрашаването на човешки животи посред София би трябвало да бъде неотложно спряно и грубо глобено.
Проблемът с пътната сигурност е сериозен и систематичен, само че ръководещите очевидно избират да продължи избиването на пътя, вместо да бъдат подхванати безкомпромисни ограничения, пишат от организацията.
Няма и по какъв начин жителите да имаме доверие в полиция, която бие хора и редовно си затваря очите за тежките нарушавания по пътищата от страна на самозабравили се хора, мислещи, че са над закона. Именно този двоен стандарт изкарва хората по улиците на България към този момент втори месец!
Настояваме и Йорданка Фандъкова неотложно да разпореди обзор на записите от камерите на Столичната община, за които няколко пъти плащахме милиони левове, и да ги съобщи на Столична дирекция на вътрешните работи! Ако сходни дейности не бъдат подхванати, единствено ще се потвърди, че хилядите инсталирани камери са следващият план, за който са усвоени милиони, без да има никаква действителна изгода от него.
 Безспорно карам недисциплинирано, само че това е денят на спасението Безспорно карам недисциплинирано, само че това е денят на спасението
Чувствам се извънредно, че минах на алено. Няма съответен отговор за това нещо. Това съобщи пред bTV баскетболния треньор Константин Папа...
Кметът също има задължението да подсигурява реда и спокойствието и по тази причина нейните дейности ще бъдат тест за това, дали работи в интерес на публичния интерес или още " едни са по-равни от други ", пишат още те.
Видеото е на Николай Цончев и е оповестено във фейсбук групата Забелязано в София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР